Kontakt Oss

Når du trenger bilreparasjon i Måløy

Hos oss treffer du medarbeidere som virkelig KAN bil. Vi er stolte av faget vårt, og du kan trygt spørre våre mekanikere om råd.De har erfaring med det meste av reparasjoner, og kjenner til hvilke produkter og bildeler som vil fungere best til ditt bruk. Vi tilbyr:


 Faste priser
 Høy fagkompetanse
 Et moderne og velutstyrt verksted
 Gode merkenavn på deler og utstyr
 Slitedeler med 5 år/100 000km Garanti

Du kan være trygg på at du får et resultat du blir fornøyd med på både små og store jobber.
Et sted for alle dine bilreparsjoner, service og kontroller. Enten du trenger reparasjon av forstilling, skifting av dekk eller en periodisk kjøretøykontroll, kan vi hjelpe deg. Vår kombinasjon av dyktige mekanikere, moderne utstyr og konkurransedyktige priser gjør valget enkelt. Kom innom oss eller ring på 57 85 05 34 når du har behov for pålitelig bilreparasjon i Måløy!

Medarbeidere

Det er våre medarbeidere som gjør oss gode. Deres kunnskap om bil er vårt levebrød. Hos oss finner du fagutdannede håndtverkere, og vi kan derfor reparere og lakkere det meste. Vi er stolte av å være en godkjent lærlingbedrift, slik at vi kan videreføre vår kunnskap og erfaring og sørge for at bilene i Måløy-området får kvalifisert behandling, også i fremtiden.

Kundservice

God kundeservice er viktig i bilbransjen. Enten du kan mye om bil selv, eller ønsker at vi skal utføre det meste av vedlikehold og reparasjoner, møter du fagfolk som tar seg tid til å forklare og gi gode råd. Kundeservice er noe vi er opptatt av, og grunnen er enkel: Vi får fornøyde kunder av å gjøre en god jobb. Og de aller fleste syns det er hyggelig å bli tatt imot med et smil.

Faste priser

Hos Bil Body - Bilverksted, oppretting og lakkering har vi faste, konkurransedyktige priser. Enten du ønsker service, reparasjoner eller periodisk kjøretøykontroll får du et godt tilbud, men aldri på bekostning av kvalitet og sikkerhet. Har du fått en pris på en jobb, og vi finner det hensiktsmessig å gjøre mer enn opprinnelig avtalt, vil vi alltid snakke med deg først og få din tillatelse. Vi gir uforpliktende pristilbud.

Ditt bilverksted i Måløy

Vi utfør service, kontroller, alt av reparasjoner, dekkskift og bilruter. Kom innom oss, ring for timebestilling eller fyll i skjemaet så kommer vi tilbake til deg innom kort. 


Hilsen fra oss alle i Bil Body - Bilverksted, oppretting og lakkering - ditt pålitelige bilverksted i Måløy!

Bestill time gjennom å fylle i skjemaet eller ringe oss direkte: 

578 50 534