Spesialist på bilskader i Måløy

Enten du fått en bulk eller ripe så kan vi på Bil Body - Bilverksted, oppretting og lakkering hjelpe deg!

Bestill time

Spesialister på oppretting av bilskader i Måløy

Vi har rettet opp bilskader i Måløy i en årrekke. Her får du rask og profesjonell service av dyktige fagfolk.Vi er kjent for effektivitet og mye fagkunnskap. Ta gjerne bilen med for en vurdering på stedet. Vi gir uforpliktende pristilbud. Vi har faste, konkurransedyktige priser som gir deg mye for pengene, uten at det går ut over kvalitet eller sikkerhet på noe som helst vis. Som nevnt har vi også avtaler med alle forsikringsselskaper i Norge, og du kan være trygg på at arbeidet utføres i henhold til alle gjeldende regler. 


Hos oss er ingen bilskader for små eller for store. Vi gjør vårt ytterste for at du snart har bilen din tilbake i god stand.

Lakkering

Lakkering av store og små skader blir hos Bil Body - Bilverksted, oppretting og lakkering utført med meget høy fagmessig kvalitet. Våre spesialister på lakkering snakker gjerne med deg om prosessene, og kan gi tilbud og fortelle hvor lang tid reparasjonen vil ta. Vi lakkerer alle bilmerker og modeller med det aller siste innen utstyr og teknologi.

Bilglass

Bil Body - Bilverksted, oppretting og lakkering har lang erfaring med bilglass. Vår glassmester hjelper deg gjerne når du trenger skifte av glass. Steinsprutskader kan fort volde stor skade på ruten om det ikke skiftes raskt. Kontakt oss derfor med én gang du oppdager en skade i bilglasset, slik at vi kan ta hånd om saken, raskt og sikkert.

Oppretting

Har du behov for biloppretting kan vi gi deg et godt tilbud. Verkstedet vårt inneholder alt vi trenger for profesjonell og effektiv reparasjon av bilskader. Kombinert med høy fagkompetanse og mange års erfaring får du et resultat vi vil være stolte av. Kom innom for en vurdering av skaden. Vi gir uforpliktende pristilbud.